ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

ЦСКА гостува на Берое в мач от 19 кръг на efbet Лигата. Това е първи мач за „армейците“ след края на бойкота на най-твърдото ядро от феновете в сектор „Г“. Запалянковците вече изкупиха билетите за сектора за гости под Аязмото.

В Стара Загора „армейците“ ще опитат да си върнат първото място в класирането, което заемаха по време на зимната пауза, но вчера бяха изместени от Лудогорец. Това се случи след успеха на шампионите с 2:1 над Спартак (Варна).

Привържениците на „червените“ се надяват през този сезон най-сетне любимият им да сложи край на 15-годишното чакане за спечелване на шампионската титла. Това обаче много зависи от начина, по който ЦСКА ще стартира през пролетния дял от първенството.

И в други години „армейците“ бяха в сериозна битка с Лудогорец преди зимната пауза, а след рестарта през пролетта изоставаха в надпреварата с „орлите“. Именно затова мачът с Берое се приема като истински лакмус за шансовете на ЦСКА в битката за титлата.

Най-вероятно треньорът Саша Илич ще даде шанс на новото попълнение Тобиас Хайнц да бъде партньор на Дюкенс Назон на върха на атаката, а Браян Морено ще остане на пейката. Колумбиецът през есента се доказа като истински жокер за „армейците“, като 7 от осемте си попадения реализира, когато влизаше в игра като резерва.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

БЕРОЕ – ЦСКАPFC CSKA-Sofia

Днес от 14:15 часа по Диема Спорт
Стара Загора, „Берое“
Съдия: Георги Давидов

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Берое: Караджов, Енрике, Челич, Динков, Сп. Георгиев, Мечев, Юсеин, Гомес, Трибуле, Кръстев, Т. Йорданов
Контузени: няма
Наказани: няма

ЦСКА: Бусато, Матай, Юга, Петров, Гарсес, Вион, Жеферсон, Де Нойер, Линдсет, Хайнц, Назон
Контузени: няма
Наказани: няма

Баланс: 116 мача, 12 победи за Берое, 26 равенства, 78 победи за ЦСКА, г.р. 264:87 за ЦСКА

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК