Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира четвъртата поредна загуба на неговия тим с 0:1 в гостуването на Берое. Сърбинът обаче за пореден път отказа да подаде оставка въпреки слабите резултати. Той избяга и от въпрос за отношенията му с шефовете на клуба. 

"Има и такива мачове. Просто трябва да повярваме в себе си. Преди паузата ни остава мач с Черно море, там трябва да изиграем малко по-умно и евентуално да си спечелим точките, което е много важно за нас. Виждам енергия във футболистите. Имаме проблеми с контузени футболисти. Натоварваме прекалено много определени футболисти, които трябва да играят на всяка цена. Няма смени, което ни пречи.


Никой накрая на сезона не гледа как си играл. Просто трябва да сме малко по-хитри и да отбележим голове. Загубихме два поредни мача с 0:1. Срещу Септември успяхме да отбележим два гола, но от другата страна направихме три груби грешки в защита.

Сами трябва да си повярваме. Нямам никаква забележка към футболистите. Всеки един футболист заслужава да играе и днес Ники пазеше много добре. Имаме си двама добри вратари.

Дали съм имал разговори с ръководството на клуба? Не. Няма да дам отговор на това. Ние правим всичко възможно да си вземем точките и да печелим мачовете си. Вече мислим за Черно море", заяви Загорчич.
 

 

 

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт