100 хиляди лева делят "Левски" от осигуряването на третото попълнение за тази зима. БЛИЦ разбра, че точно това е сумата, която Берое иска за защитника Пламен Крумов.

Не е тайна, че той е в плановете на Антони Здравков, но не е ясно дали сделката ще се осъществи сега или след края на сезона играчът ще се озове на "Герена" като свободен агент.

Юношата на Локомотив (София) още преди Нова година отказа да поднови договора си с Берое и веднага беше отписан от Хубчев. Героят от САЩ`94 дори не смята да го използва през пролетта. Заради това ръководството на клуба от Стара Загора се надяват да продаде Крумов още сега, но настоява да получи 100 бона.

В същото време под Аязмото са се изсмели на желанието на "Левски" и директно са отрязали колегите си. "Сините" предложили размяна - Илиян Йорданов за Крумов, без да доплащат. От Берое категорично заявили, че пускат досегашния си основен играч само срещу пари. При това положение топката е в полето на столичани, но на "Герена" са доста закъсали с финансите и към момента не е ясно дали Тодор Батков ще извади 100 бона за Крумов, който през лятото може да бъде взет като свободен агент.

Тази зима "Левски" вече се подсили с Аймен Белаид от Локомотив (Пловдив) и Антон Огнянов от Любимец.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA