Желанието на треньора на "Левски" Николай Костов да има в състава си Росен Колев на този етап изглежда неосъществимо, разбра БЛИЦ. Причината е, че ръководството на Черно море е поставило цена, която "сините" отказват да броят за юношата на ЦСКА. "Моряците" настояват да получат 300 000 лева и 20% от парите при следващ трансфер на младежкия национал.

Много е вероятно ръководството на Черно море да се навие и да пусне 21-годишния Росен Колев в Литекс за по-ниска сума. БЛИЦ първи ви информира преди дни, че и шампионите се наредиха на опашката за снажния централен защитник, който изигра много успешен есенен полусезон. "Оранжевите" вече подписаха със съотборника на Колев - Илко Пиргов, като се очаква до дни да има яснота и за бъдещето на талантливия защитник.

"Почивам си, нищо не знам. Обърнете се към ръководството на Черно море. Знам, че има интерес към мен от няколко клуба. Надявам се скоро да стане ясно бъдещето ми и да науча къде ще играя. Илко Пиргов вече премина в Литекс, но аз все още съм футболист на Черно море", лаконичен беше Росен Колев пред БЛИЦ.

11_3.jpg