Собствениците на ЦСКА от "Титан" ще се бръкнат сериозно, за да може отборът скоро да се върне на базата си в Панчарево. Новият директор на армейците - Георги Илиев е изчислил, че ще са нужни точно 3.5 милиона лева, за да бъдат завършени ремонтните дейности там, съобщава "Тема Спорт". Сумата включва построяването на нови терени, съблекални, фитнес зала, както и сграда, в която да се помещава школата.

Както е известно, през лятото на 2010 година босовете на "червените" опитаха да освежат базата в Панчарево. Те извадиха доста пари, за да бъдат сменено тревното покритие, както и поливната система по игрищата. Бе започнато и строителство на нови съблекални и бани. В началото на 2012г. обаче постройките бяха сринати до основи, тъй като се оказа, че ЦСКА не разполага с необходимите документи и разрешителни да извършва строеж там и реновирането беше обявено за незаконно от ДНСК.

Затова в момента базата на 31-кратните шампиони в Панчарево тъне в руини и всички тренировки и контроли, които се провеждат там са закрити за фенове и журналисти.