Преминаването на Иван Караджов в Локомотив (Пловдив) е пред провал. Това обяви треньорът на "смърфовете" Емил Велев, който се надяваше юношата на ЦСКА да няма пречки и да подпише договор с пловдивския клуб и по този начин да бъдат решени проблемите с вратарския пост.

Босът Коко Динев засега отказва да плати 45 000 евро за стража, който ще навърши 23 години на 12 юли тази година. Според регламента на БФС за всеки футболист под тази възраст се плаща компенсация на родния му клуб от отбора, който иска да го привлече. Сумата е 45 000 евро.

Както е известно, Караджов разтрогна договора си с ЦСКА преди Нова година заради няколко дължими заплати. Казусът с раздялата между него и "армейците" обаче все още не е приключен. Арбитражният съд не се е произнесъл дали Караджата е разтрогнал правомерно с "червените". Ако вратарят спечели делото, ще може да премине в друг клуб, но въпреки това ЦСКА трябва да получи въпросната компенсация от 45 000 евро. В случай, че "армейците" спечелят, тогава Караджов няма да може да напусне "Армията" без трансферна сума. А ЦСКА със сигурност ще му постави доста по-висока.

За да реши проблемите си с вратарския пост, Емил Велев ще пробва двама вратари. Единият е латвиец, а другият белгиец и се очаква да се присъединят към тима до дни.

Кокала също така сподели, че е харесал дошлия на проби израелски халф Шай Ревиво и му е предложил да пътува със "смърфовете" за лагера в турския курорт Анталия през февруари.