ПФК Левски стартира продажбата на билети за предстоящото столично дерби със Славия. Мачът от 35-ия кръг на "А" група е в неделя от 18:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Пропуски за Сектор "Б" няма да се продават, тъй като трибуната на агитката е затворена поради наказание след ексцесиите на мача с Пирин в Благоевград, спечелен от "сините" с 1:0.

Цените за Сектор "А" и "В" за двубоя със Славия ще бъдат между 12 и 90 лева.

Съобщението от ПФК Левски:

Уважаеми фенове, обръщаме Ви внимание, че поради наложено наказание на ПФК Левски от Дисциплинарната комисия Сектор „Б” е затворен за предстоящия мач със Славия.

ПФК Левски и Ticketpro стартираха днес, 19.05, от 11:00 часа продажбата на билети за предстоящия домакински мач със Славия oт 35 кръг на „А” група в неделя от 18:00 часа на стадион „Георги Аспарухов”.

Привържениците ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html) и от бензиностанции OMV.

Касите по бензиностанциите ще предлагат услугата в рамките на населените места. Пропуски няма да са налични по магистралите и пътната мрежа в страната. Единственият обект, в който билети за мачове на Левски няма да бъдат продавани са офисите на Office 1 Superstore.

Пропуските за мача със Славия ще са налични след 11:00 часа днес, 19.05.2016., и в магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47 и магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23.

В деня на мача, 22.05, на стадион „Георги Аспарухов” билети ще се предлагат в магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47 от 10:00 до 14:00 часа и на касите на ул. „Тодорини кукли” 47 от 14:00 часа до края на първото полувреме – 18:45 часа.

В мрежата на Ticketpro извън стадион „Георги Аспарухов” продажбата на пропуски в деня на мача, 22.05, ще бъде преустановена в 16:00 часа.

Цени на пропуските за срещата със Славия:

Сектор "В" - 12 лева

Сектор "А" - 20, 23, 25, 35, 90 лева

През ВИП входа на сектор „В” ще бъдат допускани само хора, оторизирани за тази зона пропуски.

Припомняме, че на стадион „Георги Аспаухов” бе обособен „семеен блок” в сектор „В”, с който клубът дава възможност на лицата под 14 годишна възраст да посетят мач със своите близки безплатно.

Децата ще могат да влязат само с придружител и попълнена декларация за придружител. Придружителят трябва да си закупи редовен билет и задължително да носи със себе си документ за самоличност, за да попълни декларацията в два екземпляра, които да послужат първо пред представител на полицията и второ пред служител на охранителната фирма на входа на сектор „В”. Декларации ще има на място на касите и подстъпите към стадиона.

Пропуски за „семейния блок” ще бъдат издавани на каса на стадион „Георги Аспарухов” откъм булевард „Владимир Вазов”, която ще бъде отворена след 16:00 часа в деня на мача. Всеки възрастен ще може да придружава до две деца на възраст до 14 години.

Пропусквателният режим за „семейния блок” ще се извършва през вход 10 на сектор „В”.

За да не се получава струпване пред пропусквателните пунктове, Ви призоваваме да изтеглите, разпечатате и попълните предварително декларацията (Може да го изтеглите от ТУК!).

За лицата под 7 годишна възраст е необходимо единствено наличието на придружител и попълнена декларация в два екземпляра.

За гостуващата агитка ще бъде отворена каса в 16:00 часа в деня на срещата непосредствено пред сектора за гости. Цената на билетите за сектор "Г" е 7 лв.

За повече информация и въпроси относно продажбата на билети: www.ticketpro.bg и страницата на Ticketpro във Фейсбук/ https://www.facebook.com/TicketProBG

Подстъпите към стадиона ще са отворени в 16:30 часа на 22.05 и призоваваме всички привърженици да влизат своевременно на стадиона, за да не се получават струпвания пред входовете.

Феновете на Славия ще могат да си закупят билет от отворена пред гостуващия сектор каса. Цената на пропуските е 7 лв.

Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!