Трусовете в Локомотив (Пловдив) продължават и с всеки изминал час положението става все по-напечено. След като първи вестник "ШОУ" разпространи новината, че Коко Динев напуска, днес футболистите спретнаха бойкот. Поводът е неплащане на заплати. Батакът е пълен, а по-рано през деня Христо Бонев също заяви, че въобще не е ясно бъдещето на Локомотив Пловдив.

Агенция БЛИЦ се свърза с част от феновете на един от най-обичаните български клубове. Към този момент привържениците също са в неведение какво се случва. "Знаем, че Коко Динев го няма. Тук са само Методи Стойнев и финансовият директор. И двамата обещават всеки ден, но нищо не става. Локомотив потегля към дъното по този начин, не може да оставим нещата така. Трябва да започнем на чисто, да тръгнем от "В" група, ако искаме да се отървем от тотото", заяви тарторът на агитката на Локомотив (Пловдив) Велин Терзиев с прякор Нежния пред БЛИЦ.

"Много хора се страхуват, че ако отидем във "В" група, няма да се върнем. Глупости, ще възродим клуба, но няма да имаме нищо общо с този човек, който отново се покри. Не може Локомотив да бъде съсипван по този начин. Ако акциите бъдат предложени за закупуване като в ЦСКА?! Вижте, ЦСКА има повече фенове, но и дълговете са им повече. Готови сме да помогнем, ако акциите станат публични, но едва ли ще се стигне до там. Разберете едно, искаме чист Локомотив (Пловдив). Казаното от мен не е само мое мнение, а на всички фенове на отбора. От тук нататък очаквайте действията ни", допълни привърженикът.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ