Положението в Локомотив (Пловдив) от ден на ден става все по-лошо. Вестник "ШОУ" първи разкри още преди два дни, че дните на Константин Динев на "Лаута" са преброени. Босът от известно време се е покрил и никой не знае къде е. Футболистите не са получавали заплати от три месеца. Христо Бонев потвърди новините след днешния жребий за купата на България, който противопостави Локомотив (Пловдив) на Лудогорец.

"Напрежение има голямо, но най-лошото е, че има неизвестност каква ще е съдбата на нашия клуб, тъй като нямаме контакт с Константин Динев. Двамата директори, които ту са в Пловдив, ту някъде в градовете, нямат никаква информация. Ние сме един самолет на автопилот, докато не намерим летец или пилот, няма как да приземим, следва катастрофа", призна легендарният Христо Бонев.

За жребия за Купата Зума коментира: "Не напипахме точната топка. От това по-трудно не може да бъде. Падна ни се най-добрия отбор в България, който в Европа показа, че наистина при сериозна организация и професионално мислене може да постигне успехи. Въпреки всичко футболът е един спорт, в който всеки един се надява. И ние се надяваме Лудогорец да има лош ден, а ние добър."

КУПА НА БЪЛГАРИЯ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ