Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира победата на "смърфовете" с 2:1 над Витоша (Бистрица). Специалистът призна, че не е харесал играта на пловдивчани, но обеща тимът да работи повече и да се представя по-добре. 

"Не съм доволен от всичко в мача. Допуснахме противника прекалено близо и създадохме малко шансове за гол. Днес имахме късмет и можеше да допуснем гол. Организирахме се и вкарахме два гола. Вижда се, когато играем организирано и когато някой реши да играе индивидуално. Ален Ожболт неслучайно е национал на Словения и ще му дадем шанс. Всичко е възможно, но трябва да тренираш здраво. От една година съм тук и вървим напред. Отборът има качества, но трябва да работим още. Може и по-добре, но трябва сериозна работа", започна наставникът. 

"Имам договор за още една година с Локомотив. По-нататък ще говорим с Христо Крушарски. Желанието ми да е остана тук. Ако получа предложение за нов договор, защо да не остана. Искам да наложа млади футболисти от школата. Не е много лесно да влязат в представителния отбор, но това ще се случи скоро. Искаме да се реваншираме срещу Дунав за последния ни мач. Извинявам се, ако съм обидил някой с изказването си, че съжалявам българския футбол. Ако се получават грешки, те не се отнасят само за българския футбол, а като цяло. Исках да кажа, че ме е жал за българите, че гледат такива грешки”, коментира Акрапович.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019