Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович очаквано бе доволен след победата с 3:1 при визитата на последния Витоша (Бистрица) в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Това бе четвърти пореден двубой, в който „смърфовете“ реализират три гола.

„Създаде се излишно напрежение заради съдийството. Мачът не вървеше както трябва. Двата отбора искаха да играят здрав футбол. Имаше някои ситуации, които не искам да коментирам. Ние сме доволни от трите точки. Това беше целта и успяхме да го направим. Получихме два гола, като вторият бе просто липса на концентрация от наша страна. Все пак отново отбелязахме три гола и съм доволен”, коментира Бруно Акрапович.

„Георги Илиев може да прави това докато иска. Той го прави не само по време на мачовете, а и на тренировка. Това показва какъв характер и качества има той. Младите играчи в нашия отбор могат само да се учат от него. Аз ще му предложа да играе, колкото иска и може”.

„Качеството на отбора се вдигна, то се вижда. Участието ни в Европа също помага за това, както и опитът, който натрупахме там. Показахме, че можем да играем срещу силни отбори. Работим добре и атмосферата е много хубава. Имаме играчи за този стил, който искам да показваме”, завърши босненският специалист.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020