ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нападателят на Крумовград Алекс Колев направи коментар за домакинската победа с 2:1 над Ботев (Пловдив) в мач от 21 кръг на efbet Лига. Той не подмина темата за евентуален свой трансфер в Левски. Таранът охлади желанието на „сините“ с позицията, че няма да напуска отбора си до края на сезона.

„Оставам в Крумовград до лятото, а след това ще видим какво ще се случва“, отсече 31-годишният национал по горещата тема.

„Ботев (Пловдив) ни надигра, но за нас е важен резултатът и трите точки. Доста специален мач за мен. Имам голямо уважение към феновете на Ботев (Пловдив) и към клуба. Както видяхте, и при двата гола не се зарадвах“, обяви Алекс Колев.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Няма смисъл да правим гръмки изказвания. Можем да победим всеки отбор. Нямам амбиция да ставам голмайстор, отдаден съм на съотборниците си. От време на време ги пердаша на тренировка, както направих и след като вкарах първия гол“, каза още той.

„Може да има подценяване от страна на по-добрите от нас, но показахме, че всеки трябва да се съобразява с нас“, коментира нападателят на Крумовград.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!