Юношата на Левски Александър Колев призна, че е разочарован от българската завист и злоба. Както вече съобщихме, именно наш сънародник е в основата на проваления трансфер на нападателя в полския Шльонск (Вроцлав).

„Много съм разочарован от българската злоба и завист. Не съм направил на никого лошо, за да постъпят така с мен. Няма да ме откажат и ще продължа да се боря и да играя, но договор със Шльонск щеше да бъде голяма крачка напред в кариерата ми”, каза Колев пред БЛИЦ СПОРТ.

„Аз ще разбера кой го е направил. Искам просто да го попитам защо го е направил. От злоба ли, за пари ли... За какво? Изследванията ми бяха добри, от Шльонск дори ме снимаха за сайта, за да ме вкарат веднага, след като подпишем, в списъка с играчи на официалната си страница... Много съм разочарован. Не съм очаквал това от мой сънародник”, допълни бившият футболист на Ботев.

„Явно на някого му се занимава с глупости. Преди месец правих резонанс, който показа, че коляното ми е добре. Тук имах най-добри показатели от 30 футболисти. Болно ми е от този идиотизъм на някой си. Явно за него е по-важно аз да съм зле. Вместо като българи да се подкрепяме, ние си правим мръсно”, завърши Колев.

Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ