ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров плати 300 лева лични средства, за да покрие „големите щети“ на съблекалнята на стадиона на Славия след успеха на момчетата му над Израел с 1:0, научи БЛИЦ.

Това се доказва от документ – платежно нареждане, с което медията ни разполага. Момчетата, водени от Димитров, постигнаха най-големия успех на българския футбол в последните години. „Лъвчетата“ победиха класиралия се на трето място на световното първенство за младежи отбор на Израел, а след мача, скачайки от радост са съборили две от лайсните на тавана на съблекалнята, докато се преобличат.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Нормално е млади хора да имат по-кипяща кръв и да се радват, особено след драматичен успех над тим, победил Бразилия в четвъртфинал на мондиала.

Независимо от всичко, треньорът Александър Димитров за пореден показа, че освен силен характер е и достоен мъж, който стои твърдо зад своите възпитаници. Той спази обещанието си след срещата и покри от собствения си джоб пораженията от емоциите на своите момчета.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!