Директорът на музея на ЦСКА Александър Манов коментира накратко решението на Витоша да се откаже от мача на "Армията" днес. Както е известно, двата тима трябваше да излязат един срещу друг в двубой от Югозападната „В” група в 14:15 часа, но „тигрите” се отказаха от срещата. Треньорът на тима Костадин Ангелов обяви, че се страхува за здравето на футболистите и се притеснява, че двубоя може да бъде политизиран.

"Как пък изведнъж се стреснаха от провокации? Досега нямаше никакво напрежение по стадионите, всичко беше наред. И сега изведнъж ги затресе страхът?! Много странно", каза Манов пред „Тема Спорт".

ЦСКА организира двустранна игра срещу юношите на мястото на двубоя с Витоша. След това всички ще тръгнат на мирно шествие към площад „Народно събрание”.

"Ще бъда на протеста, разбира се. Подкрепям исканията на феновете и обединените спортни клубове. Време е да има справедливост за ЦСКА. И понеже на стадиона очаквам много хора, музеят ще бъде отворен. Ще приемам хора още от 10:00 часа, така че всеки желаещ и любопитен да научи повече за историята е добре дошъл", добави Манов.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА