ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Известният английски специалист Алън Пардю, който в продължение на две години заемаше позициите на технически директор, съветник на собственика, а накрая и треньор на ЦСКА, говори за предстоя си на стадион „Българска армия“. 61-годишният англичанин беше категоричен, че „армейците“ бавно и сигурно вървят към златните медали в първенството. Той призна, че е напуснал „Българска армия“ в правилния момент, за да потърси ново предизвикателство. Както е известно, Пардю пое „армейците“ на 28 април 2022 г. и беше съобщено, че ще остане на поста до лятото на 2023 година. Той обаче се раздели с „червените“ след края на миналия сезон, а мястото му зае Саша Илич. Англичанинът пък застана начело на Арис (Солун).

„Следя какво се случва с ЦСКА. Прекарах две чудесни години в клуба. В момента отборът има страхотна възможност да стане шампион. Когато бях там, това беше единствената ни цел, към която постоянно се стремяхме. Сега тимът е в доста по-добра позиция, отколкото по време на моя престой на „Българска армия“. ЦСКА е първи и това е страхотна основа за начало на пролетния полусезон. Трудно е, когато имаш конкурент като Лудогорец, спечелил първенството в последните 11 години. Но ЦСКА бавно и сигурно „чука на вратата“ на Лудогорец и върви към златните медали. Миналата зима бяхме на сходна позиция и се надявам този път всички в клуба да свършат по-добра работа и да не се допуска спад в представянето през втората половина на сезона“, каза Пардю пред „Тема Спорт“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Не смятам, че можех да остана още в ЦСКА. Беше правилното време за мен да напусна клуба и да потърся ново предизвикателство. Но отново повтарям, това не значи, че не съм се наслаждавал на престоя си в ЦСКА. Харесвах отбора, харесвах хората там и в частност Дани Ганчев. Надявам се и пожелавам на футболистите и целия спортно-технически щаб да стигнат до шампионската титла и така да зарадват Дани. Саша Илич върши наистина чудесна работа. Много съм щастлив за него и се надявам да продължи да се развива“, допълни англичанинът.

„За съжаление с ЦСКА не успях да спечеля купата на България, отстъпихме на Левски във финала. Но се надявам с Арис да вземем купата на Гърция. Макар, че ни чака сериозно изпитание на четвъртфиналите – Олимпиакос. А в първенството ще се стремим към максимално предна позиция. Разполагам с класни футболисти и съм уверен, че можем да постигнем тези цели“, призна Алън Пардю.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК