Треньорът на лидера в Западната "Б" група Бдин (Видин) Альоша Андонов е доволен от категоричния успех с 4:0 над Чавдар (Етрополе). Спецът сподели, че посвещава победата на съпругата и семейството си.

"Не съм изненадан от добрата игра. Положителните резултати се дължат на играта, която положихме още миналата година. После показахме потенциал и в подготовката, но официалните мачове са друго нещо. Разбира се, ще има моменти и на слабост. Все пак сме новаци и ни трябва време. Можеше да имаме и още точки, ако не ни бяха ощетили жестоко срещу Банско, Септември и Академик", коментира пред "Меридиан мач" наставникът на Бдин.

"Чавдар е добър отбор, но моите притеснения бяха най-вече от безпаричието при нас. Разговарях с момчетата и искам да им благодаря. Предизборните кампании пречат на Бдин. Има обещания за в бъдеще, но ще видим. Три месеца вече стискаме зъби, ще чакаме и още, имаме търпението. Ще направя всичко, за да издържим до края на полусезона. Лично благодаря и на кмета Румен Видов, без чиято помощ нямаше да се справим", каза още Андонов.