Алжирският нападател на Миньор (Перник) Фарес Брахими се отказа да води война със Славия, преосмисли постъпката си и се извини на Йордан Петков, разбра БЛИЦ.

В края на вчерашния мач между двата тима на стадиона в "Овча Купел" се разиграха грозни сцени. Брахими беше изгонен за втори жълт картон, след което предизвика безредици по пътя си към съблекалнята. Алжирецът се сби в тунела с помощник-треньора на Славия Йордан Петков и се наложи полицията да се намесва.

По-късно вечерта Брахими е позвънил на бившия си съотборник в Миньор Даниел Златков, който сега е част от състава на Славия. Алжирецът поискал телефонния номер на Данчо Петков, за да му се обади. Брахими се чул с асистента на Кушев, който приел извиненията му. Петков дори се учудил, че Брахими знае толкова добре български език. Вчера бившият бранител имаше рожден ден и навърши 36 години.

Заради червения си картон пък Брахими отпада от сметките на треньора на Миньор Стойчо Стоев за гостуването на Литекс в сряда от 1/4-финалите за Купата на България.