ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Авторитетната американска медия ESPN сравни родната efbet Лига с английската Висша лига и обяви, че в Европа извън топ първенствата има и други също толкова вълнуващи шампионати, които ги очаква френетичен финал този сезон.

Невероятно: Футболният елит на България пред Роналдо и Неймар

„На континента се провеждат още няколко битки, които са също толкова вълнуващи, колкото тази за титлата в Англия между Ливърпул, Манчестър Сити и Арсенал“, отбелязват американците и посочват като пример за също толкова оспорвано първенство българското.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Борбата за титлата е между три отбора – Лудогорец, Черно море и ЦСКА, разделени от 3 точки в пет оставащи мача от редовния сезон. Лудогорец доминира в българския футбол повече от десетилетие. Въпреки че стигнаха до елита през 2011 година, те бързо развиха доминация и имат най-дългата поредица от триумфи – 12 последователни титли. Тази година обаче те са изправени пред истинско предизвикателство. Старата гвардия ЦСКА е познато лице: те държат рекорда по титли на България с 31, но към тях в преследването се присъединява Черно море, който не е триумфирал от 1938 година. Лудогорец все още има предимство и навлезе в период на зловеща форма с пет поредни победи във всички турнири, но му предстоят тежки мачове срещу Левски и ЦСКА 1948“, пише медията за родния елит.

Датското, полското, гръцкото и северномакедонското първенство също са споменати от изданието като едни от най-оспорваните в Европа.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!