Треньорът на ЦСКА Йоан Андоне заяви, че е доволен от играта на тима, въпреки провала и равенствата 0:0 срещу Берое.

“Може да станем шампиони, но само ако вкарваме голове. Имахме положения и доминирахме в днешния мач. Повече владеехме играта, когато бяхме 11 срещу 11. Съперникът имаше две положения през първото полувреме, след това се затвори и игра за 0:0. Във футбола се случва да направим равен, но нормалният резултат бе 4:2 или 5:2 в наша полза. Трябва да работим върху завършващата фаза. Имахме положения, но Панку, Минев и Делев не успяха”, каза Андоне.

“Това все пак е началото на шампионата и трябва да наваксаме двете изпуснати точки в Стара Загора. Има още 13 кръга, така че ще видим, може да се случат много неща. За мен съдията свири нормално и коректно. Аз знам, че това е най-добрият рефер, така че нямаше с какво да им помогне повече”, допълни наставникът.

“Мачът за купата срещу Берое трябва да го спечелим, там не може да направим 0:0. Надявам се тогава да имаме и повече късмет, защото днес имахме положения. Знам, че Берое не е загубил срещу нито един от добрите отбори, те са бърз тим с добри играчи. Ние сме приготвени за такива мачове, трябва да работим още, защото почти всички срещи ще бъдат такива. Не съм спокоен, не съм доволен, защото не вкарахме голове”, завърши Андоне./БЛИЦ