Треньорът на ЦСКА Йоан Андоне заяви след загубата с 0:1 от Волга, че избраниците му са го разочаровали срещу руския тим.

"Срещата не ми хареса. Времето беше много лошо. Не се представихме добре и в двете полувремена", каза румънският спец след контролата в Белек.

"В контролите до момента в Турция използваме две различни схеми на игра. В първата среща с Политехниха играхме 4-2-3-1, а във втория мач 4-3-1-2, но се представихме с променлив успех. Днес записахме две слаби полувремена. Има още много работа докато се подготвим на ниво", коментира Андоне.

"В България използвахме схема 4-4-2, в която се видя, че сме по-добри. Все пак сме в началото на подготовката и е нормално да се допускат грешки. ЦСКА разполага с играчи, които са готови да помогнат за спечелването на шампионската титла. От новите попълнения още нямам никакви наблюдения, и от Елиот Гранден", каза още наставникът на ЦСКА.

"Имаме 33-ма играчи. Трудно се работи с толкова много футболисти. Затова, ако има оферти, сме готови да се разделим с всеки един", заяви още Андоне. /БЛИЦ