Старши треньорът на ЦСКА Йоан Андоне бе доволен след победата с 1:0 над Аустрия Кернтен в контролна среща.

“Доволен съм от всички играчи. Всеки си търси мястото, не мога да отлича никого. За нас не е важно да спечелим всички мачове, а да показваме хубава игра. В предишния мач имаше лоши метеорологични условия, системите на игра не се получиха. Имаме още много за работа, имаме 7 нови играчи, които все още не са влезли в колектива”, каза Андоне след контролата.

“Предстоят ни няколко контроли и накрая, когато завършим лагера, ще си направим оценки за свършената работа. Знаете, че имаме няколко контузени футболисти, Надявам се срещу Спартак (Москва) да стане хубав мач, те играят в Шампионската лига”, добави румънският спец.

“Познавам Валентин Илиев като футболист, но още не сме говорили. Може би Нобле ще играе още един мач и тогава ще решавам. Той е интересен, би могъл да помогне", заяви Андоне.

Треньорът коментира и контролата Черноморец – Динамо (Букурещ) – 0:2, който наблюдава по-рано през деня.

“Първото полувреме Черноморец игра добре, те са сериозен и здрав отбор. Имат много добър треньор, генерален директор – с няколко думи, те са един германски отбор.”

“Все още не сме уточнили програмата. Имаме оферта да играем с националния отбор на Кувейт на 18 февруари в Дубай. Днес или най-късно утре до обяд ще знаем с точност дали ще пътуваме. Ако не отидем в Дубай, ще останем тук до 19-и и ще трябва да изиграем още 1 или 2 мача. Говорили сме вече с ФК Москва за контрола”, завърши Андоне./БЛИЦ