Босът на Рапид (Букурещ) Джордже Копос е заявил на Йоан Андоне, че ще му плаща по 20 000 евро на месец, ако поеме отбора. Както е известно, румънският спец се разделя с ЦСКА, след като изкара по-малко от три месеца на "Армията".

БЛИЦ първи ви съобщи в 14:26 часа вчера, че Андоне се е разделил с част от служителите в клуба, а по-късно ви информирахме, че вече не е треньор на отбора.

Рапид се провали в тазгодишния шампионат в северната ни съседка, където след 24 кръга заема седмото място, изоставайки с 8 точки от лидера ЧФР Клуж. По-рано ви информирахме, че "железничарите" се разделиха с наставника си Николае Манеа, подал оставка след загубата с 0:1 от Университатя (Крайова).

Медиите в Румъния информират, че собственикът на Рапид Джордже Копос не се интересува от фенските настроения, тъй като част от агитката вече се обяви против Андоне, който е водил кръвния враг Динамо. Копос обявил на всеослушание, че той единствен взима решенията в Рапид и ще бъде така, както той каже.

"Андо искаше да напусне ЦСКА. Аз не знам нищо за Рапид, възможно е да преговарят лично с него", споделя пред "Газета Спортурилор" агентът Виктор Бекали. /БЛИЦ