Рано сутринта Черноморец (Бургас) отпътува с клубния „Мерцедес” към столицата, където утре ще играе с Локо (Сф) в мач от 25-ия кръг на родната “А” група.

Следобед отборът ще направи тренировка на комплекса „Царско село”. Наставникът Георги Василев е включил 19 имена в групата за мача.

В списъка се завърнаха възстановеният от травма Георги Андонов и отсъствалият дълго време след операция Костадин Велков, а отпаднаха вратарят Паскал Борел, Лис Муйтис, Йозеф Йозефсон, италианците Алберто Куадри и Мишел Кручани, както и Йохен Зайц, чието наказание изтича с този мач.

Мачът между Локо (Сф) и Черноморец (Бургас) бе преместен от БФС с час по-късно и ще се играе от 19:00, а не от 18:00 часа, както беше по предварителна програма. Двата клуба се съгласиха с промяната, която се наложи заради поклонението пред паметта на починалия бивш председател на БОК и президент на БФС Иван Славков. По време на траурната церемония, която също е на 5 май, от Черноморец (Бургас) ще положат венец в знак на почит към видния деятел. /БЛИЦ