Наставникът на Славия Ангел Славков коментира нулевото равенство на своя тим срещу Арда в мач от efbet Лига. Специалистът остана доволен от показаното от своите играчи и си пожела да види същото в следващия мач на тима.

"Аз съм вярващ, така е било решено. Напоследък вторите полувремена са по-добри. Гордея се с момчетата, те са истински мъже и се борят до последно. Това е, което искам – да има агресия. Опитваме се, в защита сме добре, в атака не ни се получават още изцяло нещата", започна Ангел Славков.

"Имахме положения, противникът нямаше нито едно чисто. Тренираме много това нещо. Не успяхме да реализираме. Имаме такива занимания и отборни, и индивидуални за завършек. Отборът на Арда е сериозен, с много голям бюджет за българския стандарт. Бяха се подготвили добре за срещата. Моята идея беше центърът да бъде овладян от нас, тъй като там са им най-силните футболисти", продължи наставникът на Славия.

"Отличен синхрон между защита и атака. Доволен съм, радвам се, че запазихме преднината от седем точки, не трябва да сме алчни. Играем мач за мач. Очаквам срещу Локомотив София да играем по същия начин. Искаме да имаме по-голяма динамика, но залогът е много голям. Не може да става футбол, за който е много привлекателен", добави специалистът.

"И моят любимец Юрген Клоп не побеждава сега много, но пак ще започне", завърши Ангел Славков.