Едно от новите попълнения на ЦСКА този сезон Джером Синклер разкри каква е рецептата за успех срещу Йънг Бойс в мача между двата отбора от 4-ия кръг на груповата фаза на Лига Европа този четвъртък от 19:55 часа на Националния стадион "Васил Левски". Англичанинът посочи и на какво най-много държи новия треньор Бруно Акрапович.

"Можем да спечелим, ако влезем в мача организирани, играем както можем и държим инициативата. Имахме шансове и предишния път, разликата между двата отбора не беше голяма. Тогава нашите грешки им позволиха да вкарат повече голове", сподели Синклер пред bTV и говори за новия треньор Бруно Акрапович. Мачът ще е дебют за босненеца начело на ЦСКА в Лига Европа и под негово ръководство "червените" ще гонят първи гол и първа победа в групите. До момента те паднаха с 0:2 от ЧФР Клуж в София и 0:3 от Йънг Бойс в Швейцария, а между двете загуби направиха престижно 0:0 с Рома на "Олимпико" в Рим.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Новият треньор държи много на дисциплината. Прилага идеите си постепенно, защото знае, че резките корекции не биха били правилни. От самото си пристигане беше ясен какво иска от нас, какъв футбол да играем и какъв характер да показваме. Бавно, но уверено вървим към прогрес. Развълнуван съм от остатъка от сезона", добави 24-годишният англичанин.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа