Крилото на ЦСКА 1948 Георги Русев предизвика интереса на клубове от Западна Европа и специално заради него пристигна футболен агент от чужбина. 

Англичанинът Гай Бранстън присъства снощи на мача в Бистрица между "червените" и Лудогорец (2:2). Интересът към Русев е от белгийски елитен клуб, твърди БТА.

Бранстън работи за въпросния отбор като отговорник за Балканите и Източна Европа.

24-годишният Русев подобри много личните си качества през последните две години, стана неизменна част и от националния отбор. През настоящия шампионат има 29 мача, 6 гола и 11 асистенции в редовния сезон, както и 3 мача, 1 гол и 2 завършващи подавания в плейофа за местата от първо до шесто в Efbet Лига. Снощи при равенството 2:2 с Лудогорец роденият в Стара Загора флангови играч се отличи с голово подаване.

Русев може да играе и на фланга, а също така и зад гърба на централния нападател. Като юноша той започна в Траяна (Стара Загора), след което мина през школите на Левски и Септември/ДИТ (София). Жоро прекарва почти година и половина в Испания - в Елче и Хетафе. През 2018 година се присъедини към Септември, а от три сезона е част от ЦСКА 1948.