ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Певицата Теди Кацарова е победител и в 30-ия кръг на играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която популярни лица от българския шоубизнес прогнозират мачове от родното футболно първенство. 

Шокиращият й удар с прогнозата за равенство между ЦСКА 1948 и Лудогорец е факт и така тя не позволи на журналиста и водещ Драгомир Симеонов да я надвие. Теди беше посочила 1:1 на мача в Бистрица, който завърши 2:2 и й донесе още една точка, както и завърза още повече интригата за шампионската титла (ЦСКА e на върха с точка повече от "орлите").

Симеонов пък беше прогнозирал победа на Лудогорец с 2:1 и бе много близо да познае, с което щеше да стане победител в 30-ия кръг на Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. 

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

В крайна сметка дъщерята на легендарната Силвия Кацарова спечели спора им с 6:3 точки и продължава напред.

Припомняме, че в предишните два кръга Теди елиминира други двама мъже - Филип Буков и Митьо Крика.

Силното й представяне я приближи до върха. Кацарова събра 14 точки и дели второто място с Маги Джанаварова (също с 14 т.). Начело на забавната игра продължава да е актьорът Дарин Ангелов с 21 т.

Припомняме, че в Efbet лига на Букмейкър БЛИЦ популярни лица от българския шоубизнес прогнозират мачове от родното футболно първенство. Участието е на елиминационен принцип, в който победителят от кръга продължава в следващия, където ще играе срещу нов съперник.

Как точно прогнозираха Теди и Драго петте мача от 30-ия кръг на играта ефбет Лига – ТУК!   

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!