Главният съдия на ЦСКА - Локо (Пловдив) (1:0) Антон Генов коментира действията си по време на двубоя. Той бе обвинен, че е помогнал на “червените” за успеха от ръководството на “смърфовете”. Босът на “смърфовете” Коко Динев заяви след края на двубоя, че заради показаните картони на играчите му Генов си е запазил сепаре в известно столично заведение.

“Аз смятам, че съм отсъдил това, което виждам. В “Найт Флайт” мога да ходя когато си поискам. Г-н Динев знае много добре, но не е прав, защото нека да видят картоните. Има си съдийска комисия, има си наблюдател”, коментира реферът.

На въпрос защо не е свирил мач на Литекс от две години, Генов отговори: “Аз не мога да се назнача да ръководя мачове. Където ме пратят и където ми дадат мачове, аз ходя и ръководя. Какъв е проблемът? Трябва ли да ръководя мачове. Ако е проблем на Наско Узунов, да си го разреши със съдийската комисия. Не съм ли прав. Аз съм съдия, нямам проблеми с нито един отбор.”

“Неделчо Матушев е треньор, а не съдия. Той да си гледа първо как играе отборът му и какво прави. Те да не ни правят разбор, както ние не му правим разбор на играта. Мачът го дават по телевизията, играе се на Националния стадион, какво искате?, завърши Генов./БЛИЦ