Антони Здравков коментира победата на "Левски" с 3:1 в първи четвъртфинал за Купата на България. Това бе първи успех за "сините" от началото на пролетта. В следващия мач тимът среща ЦСКА в дербито в събота.

"Футболистите дадоха максимума от себе си след тежкия мач с ЦСКА. Този път ситуациите, които имахме, успяхме да ги оползотворим. С това спечелихме днес. Имаше напрежение в началото, започнахме притеснени. Хубавото е, че върнахме бързо гола. След това започнахме да играем по-освободени. След като си победил ти дава някакво предимство, но не ни дава категорично мислене, че сме се класирали. Ако някой го мисли, е пагубно. На Валери му тежеше, тъй като до момента ситуаициите, които имаше, не реализираше. Колкото и опитен да е, когато не вкарваш, се чувстваш подтиснат. Надявам се този гол да го мотивира максимално и ситуациите, които има, да отбелязва с лекота", заяви Здравков.

На въпрос, как се работи в обстановка с постоянни информации за треньорски смени, наставникът отговори: "Със сигурност е трудно, но господин Батков ми каза: "Работи, треньорът си ти!"

"Криза има от гледна точка на резултати. Не ми хареса и играта в първите два мача. Срещу ЦСКА играхме много по-добре до изгонването на Станислав Ангелов. Знам как правехме селекция в движение, как привличахме футболисти, които не са играли дълго време или такива без подготовка. Смятам, че имам нужния опит и няма как да не бъда реалист. Не мога да заблуждавам обществеността, че "Левски" ще изглежда добре от първия ден. Трудно се сглобява отбор, трудно се напасва физическата форма", каза още Сухия.