Треньорът на “Ботев” (Враца) Антони Здравков обяви, че предстоящия мач с Локомотив (София) в събота (16 март) от 15:30 часа е много важен за двата отбора. Сухия призна, че двубоят не е Рубикон за неговия тим, но победата е необходима на “Ботев”. Той разкри, че с треньора на Локомотив Емил Велев се познават от 40 години и няма с какво да се изненадат.
 
"Очаква ни много тежък мач, както нас, така и Локомотив (София). Срещата е особена и за двата отбора, защото нито един от противниците няма да иска да загуби. Не бих казал, че двубоят е Рубикон за нас, но е важен, тъй като са ни необходими трите точки от него. Сезонът е едва в началото, затова е трудно да се говори за победа на всяка цена, но успехът е важен за нас и ако спечелим този мач, въздухът ще ни стане доста по-приятен”, заяви Антони Здравков.
 
“Ако някой мисли, че отборът на Локомотив ще е уморен, тъй като в сряда е играл за купата, това е нереално. Мачът е твърде рано през сезона, за да очакваме някаква умора у противника. Ако срещата им с ЦСКА беше след месец - тогава можеше да се предположи натрупването на умора, но сега - не вярвам. Противникът разполага с 24-25 футболисти, затова мисля, че те ще са готови да изиграят силно и гостуването си във Враца”, допълни треньорът на “Ботев”.
 
“В България всички отбори си знаем възможностите и няма с какво толкова да се изненадаме. Аз познавам Емил Велев прекрасно. Сигурно се знаем от 40 години. От деца сме израснали заедно. Наясно съм, че нито аз мога да го изненадам с нещо, нито той мен”, коментира Сухия.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ