Треньорът на Царско село Антони Здравков похвали футболистите си след победата с 2:1 над ЦСКА. Тя дойде след гол в 90-ата минута на капитана Реян Даскалов. Здравков обясни, че е надхитрил ЦСКА, изненадвайки съперника с решението да постави Димитър Костадинов на крилото.

"Повече желаехме победата от ЦСКА. Бяхме по-агресивни. На моменти не се получаваха нещата на 100%. ЦСКА игра по начин, по който иска техният треньор. Ние подходихме малко по-различно. Слагането на Митко Костадинов като крило ги изненада и според мен така стигнахме до победата. Наситихме центъра на терена“, обясни Здравков пред Диема Спорт.

"Вие ме познавате добре, дълги години работя. Няма отбор, в който да съм бил и да чакаме само контраатака. Искам агресивна игра и ако загубим, да загубим достойно“, добави спецът.

"При всички положения се диша по-спокойно. Това са много важни три точки за оцеляването в групата. Лошото е, че още в сряда - след ден и половина, е следващият ни мач. Имаме проблеми, контузени състезатели. Това донякъде ще утежни, но смятам, че момчетата ще излязат изключително мотивирани срещу Берое“, каза още Тони Здравков.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството