Защитникът на България Валентин Антов oбясни след нулевото равенство със Северна Ирландия, че се е чувствал добре в защита заедно с близнаците Андреа и Петко Христови. 

"Играли сме заедно в младежите и се познаваме много добре. Запазихме вратата ни суха, което е най-важното. Когато сме направили 0:0 и не сме вкарали, явно не сме направили достатъчно. Това е отборна задача - и в защита, и в атака. Съжаляваме, че не вкарахме. Със сигурност можеше и по-добре, но първата задача за мен е да не допуснем гол и днес се справихме”, коментира Антов пред БНТ.

„Не мисля, че умишлено се защитаваме. От малко време сме в тази формация, в която играем и ни трябва време. С всеки мач растем и искаме да показваме добри игри. Не ни е идеята да се защитаваме, но днес така се случи. Имахме шансове за контраатаки, но не вкарахме. Като поука, играхме с три много силни съперника. Особено първите два - Швейцария и Италия, от които паднахме. Но трябва да видим в какви първенства играят футболистите им и тези мачове могат да ни помогнат да израстваме във всеки един аспект", завърши Валентин Антов.

Нашата група от квалификациите за Мондиал 2022