Защитникът Валентин Антов говори пред медиите преди заминаването на националния отбор на България за Любляна. Там “лъвовете” ще изиграят приятелска среща със Словения утре от 16:00 часа. 

23-годишният защитник на Кремонезе коментира представянето на "трикольорите", както и своето бъдеще.

"Бих казал доста добър сезон направих, въпреки че не се класирахме за Серия “А”. Надявам се да излезем в почивка с един добър мач и добра игра. Словения ще играе на Европейското, имат футболисти на световно ниво, така че трябва да сме готови за сериозен мач. Отиваме за победа, имаме сериозен мач да играем. Последен двубой и ще дадем всичко от себе си. Надявам се да се върнем с един добър резултат. Ние сме националния отбор, трябва да сме на 200% всеки мач. Знаем в каква ситуация сме, опитваме се с игра и желание да показваме добри неща, че ни пука и искаме да помогнем за цялостното състояние на българския футбол", коментира Антов.

"Аз не искам да давам прогнози, искам да побеждаваме всеки мач. Вярвам, че имаме добри футболисти, че можем да показваме добри неща на терена. Надявам се да успеем, да започнем да побеждаваме и да радваме хората.

Следващият сезон предстои, ще видим какво следва за мен. Когато дойдеш в националния отбор, мислиш за него. Дошли сме тук, за да дадем всичко от себе си.

Винаги когато показваш добри игри, когато изкарваш добри резултати, ти идва самочувствието. Но мачовете и съперниците са различни и искаме да покажем най-доброто от себе си.

Лятото е дълго, трансферният прозорец тепърва отваря. Надявам се да ми предстоят добри неща, да бъда в добър клуб. Оттам нататък ще видим", добави Валентин Антов.