Помощник-треньорът на Берое Левон Апкарян заяви, че от треньорския щаб са доволни от проведения лагер в турския курорт Алания.

„Като цяло сме доволни от работата, която свършиха момчетата по време на целия лагер и се връщаме всички здрави в Стара Загора. Да, в днешния мач отбелязахме много голове, имаше много интересни и хубави неща, но истината е че и противника не беше на някакво кой знае какво ниво. Най-важното е че сме доволни и комплимент към момчетата, защото всичко, което беше планувано се случи като задачи“, сподели Апкарян пред beroe.tv.

„Има неща, които треньорът изисква във всеки един мач. Има и някои неща, които трябва да подобряваме, въпреки тази победа днес. Работим върху тях. Днешният успех не трябва въобще да ни заблуждава. Има много хубави неща, които се случват и неща върху, които трябва все още да работим“, добави специалистът.

„Отборът е готов физически, но най-важното е да влезем пределно мобилизирани в тези първи мачове и всеки от момчетата да даде максимума. Още от сега мога да кажа, че излизаме за победа срещу Пирин (Благоевград)“, каза още Левон Апкарян.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!
 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!