Футболистите на Берое се подготвят при отлични условия в турския курорт Алания, но все пак имат и някои оплаквания, разбра БЛИЦ СПОРТ.

Оказа се, че момчетата на Петър Хубчев се сблъскват с проблем в малкото свободно време, което им остава между тренировки и контролни мачове. Слабият интернет тормози беройци и им пречи нормално да комуникират с роднини и приятели.

Утре Берое ще изиграе последна проверка на турска земя от втората част на зимната си подготовка. Съперник в нея ще бъде Саповнела (Терджола) от Грузия. Мачът ще започне в 15:30 часа и ще се играе на един от терените от комплекс „Голд сити“, където се подготвят вицешампионите на България.

За радост няма контузени играчи след вчерашната контролна среща с Акжаик (Казахстан), спечелена с 2:0 след две попадения на Исмаил Иса. Днес сутринта играчите тренираха в пълен състав, а за пръв път следобедът им е почивен.

Отборът ще отпътува за България в петък (12 февруари) сутринта. От понеделник пък ще започне подготовката за първата среща от пролетния дял срещу Пирин (Благоевград). Двубоят е с начален час 15:30 часа на 20 февруари (съботa).

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!