Треньорът на Апоел (Беер Шева) Елиянив Барда ще направи две промени в стартовия си състав за утрешния реванш срещу Левски от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Ейтан Тиби ще заеме мястото на Лукас Барейро като дефанзивен халф, докато Антонио Сефер е гласен за заместник на Кристофер Петерсон, който има проблем и участието му в мача е под въпрос.

Решението за Петерсон ще бъде взето на днешната тренировка на Апоел (Беер Шева) в София. Шведът вчера е опитал да вземе участие в заниманието на тима, но отново е изпитал болки в гърба. Тази вечер ще бъде направен нов опит 28-годишното крило да се включи в тренировката.

Според информациите от Израел, Ияд Абу Абаид отново ще играе като десен бек вместо Сагив Йехезкел, който пострада при сбиване в съблекалнята на Апоел преди десетина дни. Главният герой в боя Рамзи Сафури също ще остане резерва, въпреки че поднесе извиненията си за скандалната ситуация. Той е изразил намерението си да напусне клуба и за него има оферта от 250 000 евро от турския Сивасспор.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа