Основният централен защитник на ЦСКА Апостол Попов е под сериозна въпросителна за двубоя от Лига Европа срещу Стяуа. Мачът е в четвъртък от 20:30 часа в Клуж.

Попов има проблеми с лявото коляно като утре ще стане ясна окончателната му диагноза след посещение при доктор Тони Георгиев. Бранителят получи контузията по време на съботния мач срещу Черноморец (1:0), но въпреки травмата довърши срещата.

Тази вечер Попов пропусна заниманието на ЦСКА. Почти сигурно няма да вземе участие и в утрешната тренировка на "червените", която е предвидена за сутринта. Ако в крайна сметка травмата не му позволи да играе срещу Стяуа, Милен Радуканов трябва да реши кой ще го замести като вариантите не са никак много, пише "Гонг". Една от възможностите е новото попълнение Денис Халилович, чиято жълта карта все още се чака, за да бъде картотекиран в УЕФА. Другата опция е Павел Виданов. Най-пожарните варианти пък са Тодор Янчев и Петър Стоянов.

ЦСКА проведе днес едно занимание на осветление на стадион "Българска армия", а утрешната тренировка е предвидена за 10:30 сутринта. /БЛИЦ