Арда пусна информация за своите фенове относно предстоящото честване на вековния юбилей в петък (6 септември).

Кърджалийци споделят, че президентът на БФС Георги Иванов и шефът на Професионалната футболна лига Атанас Караиванов ще са сред ВИП гостите на празника.

Ето цялото съобщение от Арда:

"Скъпи фенове на АРДА, както знаете този петък 6 септември ще бъде чествана 100-годишнината от основаването на футболен клуб АРДА.

По този повод бихме искали да внесем малко подробности около празненствата. След 17:30 на АРЕНА АРДА ще може да се снимате или вземете автограф от всички футболисти, които са допринесли за успехите на любимия ни отбор. Отново ще може да видите на живо всички играчи, които спечелиха баража за влизане в елита на българския футбол. Освен тях на АРЕНА АРДА ще присъстват и доста футболни деятели, хората, които са част от историята на АРДА. Официалната програма ще започне в 18:00, когато ще бъдат наградени със специални подаръци абсолютно всички, които са играли на АРЕНА АРДА. В 19:00 е началото на приятелската среща между ветераните на АРДА и гръцкия Комотини.
Специални гости на празненствата ще бъдат Президентът на БФС Георги Иванов, шефът на Професионалната футболна лига Атанас Караиванов, президентът на Аматьорската футболна лига Румян Вълков, както и още много други представители на спорта в България.
Нека всички отново да си спомним за незабравимите моменти свързани с любимия ни отбор.

Очакваме Ви в петък 6 септември на АРЕНА АРДА.", написаха от клуба от южна България.



 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025