Отборът на Арда записа първото си поражение по време на подготвителния лагер в Турция. 

Българите загубиха с 0:3 от елитния полски Пяст Гливице. Дамиан Кондзиор (47) и Михаел Амейав (49) бяха точни в рамките на две минути в началото на втората част, след което първият вкара още едно попадение в 77-ата минута. Това бе втората контрола за тима от Кърджали на подготвителния лагер в Белек. Намиращият се на 12-о място в Полша започна по-добре срещата, но постепенно българите се опитаха да владеят по-дълго топката. 

Йорданов изпусна най-чистото положение преди почивката, като отблизо не успя да се разпише след намесата на вратаря. 

На полувремето Белчев направи доста рокади, като в игра влязоха Петко Ганев, Мартин Костадинов, Илия Юруков и Георги Атанасов. Именно докато първите двама се организират с Петков и Зехиров в защитната четворка поляците вкараха два гола. Първо в 47-ата минута Дамиан Кондзиор се откъсна и стреля, Василев не се намеси максимално добре и топката спря в мрежата. 
Михаел Амейав удвои в 49-ата минута, като се разписа с удар от 15 метра.

Последваха още смени, а Атанасов се размина с попадение. Арда търсеше гола и първо вратарят спаси хубав изстрел на Ковачев. Малко след това футболист на поляците изби от голлинията. Минути по-късно Арда инкасира трети гол. Това се случи в 77-ата минута, когато опитният Вида проби и стреля, а при добавката Кодзиор вкара второто си попадение в срещата.

В оставащите минути поляците имаха още една възможност, докато Арда не успя да вкара първото си попадение в контролите. Следващата проверка на тима е срещу Астана на 31 януари.