Халфът на Локо (Пд) Веселин Марчев направи интересно изказване след победата над Монтана с 2:0 в мача от "А" група. Футболистът твърди, че най-голямата промяна в отбора след идването на треньора Едуард Ераносян е липсата на крясъци и викове отстрани. Не стана ясно дали той визира поведението на предишния наставник Илиан Илиев.

"Най-голямата промяна е в спокойствието на отбора. Играем спокойно, със самочувствие, без крясъци и викове отстрани. Днес не се получи много на този терен, но това е главната промяна, която настъпи. На мен треньорът ми каза да задържа нивото и да не падам надолу, каза Марчев пред Диема спорт.
- Виждате на какъв терен, на какви условия играхме. Всичко беше една голяма битка, там спечелихме мача. Застрашава се здравето на футболистите, но в крайна сметка каквото решат съдии, делегати - ние сме професионалисти и сме длъжни да играем.

Направиха ми заслон, успях да изляза сам на втора греда и отбелязах. Не мисля, че сме бетонирали шеста позиция, Продължаваме да играем, искаме да печелим всеки мач и се надявам да сме в първата шестица.”

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига