ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболистът на ЦСКА Маурисио Гарсес бе избран за трети път за играч на кръга в efbet Лига. Той стана №1 за 31-вия кръг, след като вкара първия гол за победата с 2:0 над Черно море в Пазарджик. Бразилецът получи 7 от 19 гласа. Тодор Неделев е с 6, а Джонатан Линдсет е трети с 4, по 1 глас имат Игор Тиаго и Ивайло Чочев.

„Много съм щастлив, че съм отново тук. Това е плодът на моя труд, както и на отбора. Искам да бъде тук, колкото пъти заслужавам с моята игра. Има и други състезатели, които се борят на това място винаги“, започна Гарсес.

„Имаме много добро настроение. Щастливи сме с постигнатите резултати. Имаме много доверие в способностите си. Отиваме за победа срещу ЦСКА 1948. За да бъдем шампиони, трябва да печелим всички мачове и да се борим в тях", продължи бразилецът, който направи интересно признание за Лудогорец: "Не очаквахме да загуби точки срещу ЦСКА 1948, но сме щастливи“.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Имал съм и други треньори, които правят ротации, както Саша Илич, това е важно за ритъма на футболистите, да са физически добре и да осъзнават това, което правят. За нас е важно той да бъде всеки мач на линията, винаги ни дава наставленията и ни казва какво да правим. Много е важен за нас. Винаги допуснатите грешки ги коригира на почивката и ни казва как трябва да започнем второто полувреме“, добави Гарсес.

„За нас феновете са много важни, имаме голяма нужда от тях. Всеки мач да ни подкрепят и резултатите ще дойдат“, призова той.

„Мачът с Левски ще бъде много важен, както всички други. Не можем да губим дербито. Този път вярвам, че ще излезем победители, за да затвърдим титлата. Много трудно се играе срещу тях. Трябва да сме по-мотивирани от тях, защото сме на първо място и трябва да победим. Само победа“, коментира Маурисио Гарсес.

Бил съм шампион и на други места, но ще е по-различно да спечеля титла извън Бразилия и горя от желание за нея. Горя за тези два последни мача. Няма да сме скромни. Отиваме да се борим, няма да променяме нищо. Треньорът като ни каже да играем просто, така ще играем“, продължи офанзивният играч.

„Винаги нося Господ в себе си. На всеки мач и да вкарвам, и да не вкарвам, му благодаря. Надявам се в тези два предстоящи мача да му се отплатя с голове. Ще ми даде силата и аз трябва да отбелязвам на терена.“

„Мачът срещу Лудогортец беше много важен. Излязохме с много важна точка и имам вяра, че ще спечелим срещу ЦСКА 1948. Трябва само да мислиш за победа“, завърши Маурисио Гарсес.