ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изключително важният двубой с ЦСКА 1948 ще бъде последното домакинство на ЦСКА за сезон 2022/2023. Предвид обявената цел реконструкцията на стадион „Българска армия“ да започне през лятото, в последните дни в червената общност се чудеха дали съботният мач няма да бъде последен на съоръжението в настоящия му вид. „Тема Спорт“ обаче научи, че заради тромавите процедури, свързани с различни документации, строителните дейности ще стартират най-рано през септември. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

ЦСКА със сигурност ще започне и следващия сезон на „Българска армия“, а това е и стадионът, заявен от "червените" пред УЕФА за първите кръгове от квалификациите на европейските клубни турнири. Както е известно, след като реконструкцията на „Армията“ най-накрая започне, ЦСКА ще домакинства на Националния стадион „Васил Левски“.

Припомняме, че в края на април от клуба представиха пред обществеността идейния си проект за начина, по който ще изглежда „Българска армия“. Той бе одобрен и от Министерството на спорта, а след това общото дружество между ЦСКА и държавата „Българска армия имоти“ кандидатства с него за разрешение за строеж. Според предварителните планове реконструкцията трябва да отнеме 18 месеца.

Новият дом на "армейците" ще бъде най-модерното спортно съоръжение у нас. Капацитетът му ще е 16 хиляди седящи места. Стойността на проекта пък ще е между 80 и 90 милиона лева. От ЦСКА на няколко пъти увериха, че тя няма да повлияе на бюджета на представителния отбор.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!