Един от най-незабравимите набори от школата на Пирин (Благоевград) се събра отново на футболния терен и на маса. Родените през 1983 година "орлета" бяха отново заедно точно 20 години след последния си мач - финалната четворка в първенството и срещата с Ботев (Пловдив). Тя завърши 2:2 и Пирин на Йордан Попмихайлов стана втори в България.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Сега, 20 години по-късно, "орлетата" се събраха първо на терена и поиграха футбол, а след това второто полувреме продължи в известна благоевградска механа до късно снощи, информира Pirinsport. Присъстваха бившите капитани на ЦСКА и Лудогорец Борис Галчев и Светослав Дяков, Асен Бербатов, Иван Топузов, Антон Мангурев, Николай Цветков, Младен Заечки, треньорите Попмихайлов и Васил Петров.

Дяков и Заечки са родени през 1984 година, но също бяха част от силния набор на Пирин. 

Появиха се и снимки от събитието. На една от тях позират настоящият шеф в Пирин Светослав Дяков, Асен Бербатов и Георги Смуков. Братът на Димитър Бербатов често се забъркваше в скандали през годините, включително и за разпространение на наркотици. Напоследък Асен се беше изгубил от медийното пространство.