Помощник-треньорът на ЦСКА Милош Крушчич беше видимо доволен след победата с 1:0 над Ботев (Пловдив) в срещата от деветия кръг в Коматево. Асистентът на Люпко Петрович не пожела да каже каква е ситуацията с Рубен Пинто и Николай Бодуров. Както е известно, сръбската легенда не води ЦСКА днес поради наказание, след като беше изгонен във вечното дерби с Левски (2:2). 

"Очаквахме труден мач, тук винаги се играе трудно, както в първенството, така и за Купата. Доволен съм от победата, както и от сухата мрежа. Горд съм от моите играчи, защото Ботев е много добър отбор, а ние спечелихме и си тръгнахме с трите точки“, коментира пред Диема Спорт Крушчич.

„Не искам да откроявам отделни футболисти. Доволен съм от всички. Ние сме отбор и разбира се, че Люпко Петрович е много важен за клуба. Работихме здраво през седмицата, в готовност за неговото отсъствие“, обясни сърбинът.

„Не мога да кажа много за Бодуров и Пинто. Петрович трябва да коментира, защото той е треньорът. Ще видим какво ще се случи с тях", добави Крушчич.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020