Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов обяви, че най-късно до петък ще даде отговор на поканата на Стойчо Младенов да се върне на работа в клуба. БЛИЦ първи писа преди седмица, че настоящият треньор на “червените” е поканил Паро на “Българска армия”. Легендарният треньор на “армейците” обяви, че “Левски” и Лудогорец са толерирани от съдиите, докато отношението към ЦСКА е друго.
 
“В момента съм на вилата си. След 2-3 дни заминавам за София и ще говоря надълго и нашироко със Стойчо Младенов. Най-късно в петък ще се знае дали ще приема поканата или не. Всичко зависи от това как ще протекат разговорите ни. Аз винаги съм готов да помогна на любимия си клуб, но трябва да се знае с какво точно”, заяви Никодимов пред “Тема Спорт”.
 
“Ще бъде страшно, ако ни отнемат лиценза. Повече няма да може да се купуват скъпи чужденци поради простата причина, че нито ще я има тръпката за мачовете, нито тези пари, които получават сега. Ще трябва да се залага на млади играчи през следващите три години, за да може когато изтече наказанието, да има боеспособен състав”, допълва Паро.
 
“Не мисля, че е коректно Йешич да коментира Стойчо. Аз съм сигурен, че той даже не го познава. Разбирам да си водил отбора десет години и да се изказваш за някого. Но при положение, че си водил ЦСКА една година, направил си отбора шампион, след като той така или иначе щеше да спечели титлата, нямаш право на това. Защо не стана шампион, когато сам си води подготовката”, коментира легендарният треньор на “червените”.
 
“Мисля, че Стойчо не е виновен за слабата игра. Спомнете си, че сега тепърва влизат в игра нови футболисти, малко е заварено положението и не може да очакваме още в първия мач да демонстрират някаква суперпродукция. Сега най-важното е да се печелят мачовете и да бъдат решени проблемите с лиценза. Първенството тепърва започва. Ясно е, че “Левски” и Лудогорец се бутат от съдиите, докато отношението към ЦСКА е различно”, анализира Аспарух Никодимов.