Изпълнителният директор на “ЦСКА Възраждане” Красимир Георгиев обяви, че няма никакви новини около евентуалната смяна на собствеността при 31-кратните шампиони. Той допълни, че организацията още не е получила покана да помага на ДЮШ на “червените”.
 
“След като обявихме, че се оттегляме от преговорите, не се предприемали никакви стъпки. Чакаме края на октомври. Тогава собствениците обещаха, че ще погасят всички задължения на клуба. Доколкото знам, не е изплатено всичко. Сега се извършват плащания, касаещи лиценза на клуба. Има задължения по дела и други суми, които тепърва трябва да се изчистват. Точно за това предполагам, че шефовете на тима определиха като срок края на октомври, че ще платят всичко”, заяви Георгиев пред “Тема Спорт”.
 
“Не сме дали още нищо за юношите, защото никой не ни е поканил да го направил. Не можем сами да отидем и да предложим да даваме пари за пътувания и други разноски около ДЮШ. Когато ни се обадят и ни кажат да помогнем, с най-голямо удоволствие ще го направим. Това не е проблем, декларирали сме готовност да помогнем на школата на ЦСКА”, коментира изпълнителният директор на “ЦСКА Възраждане”.