Аспарух Никодимов подкрепи ветераните на ЦСКА, които скочиха на ръководството заради изгонването им от терените на стадион "Българска армия". Легендата засегна своя проблем - неполучени пари от клуба, както и детайли от престоя си като директор.

"Предложих на помощниците на Стойчо Младенов - Християн Кировски, гледахме го още със Стоичков. Когато станаха промените, казах на Стойчо и Тодоров, че мога да помогна за селекцията. Менди и Косоко ги намерихме ние. Гъргоров и Валентин Илиев лично ги поканих да дойдат в ЦСКА. Те тренираха, водиха подготовка и цяла есен се пееше песен, че това са хора, събрани от плажовете. Никой не ги е обвинявал за тези резултати, знаеше се за тежкото положение. Казваха, че ние сме искали да потопим клуба и т.н. Титан решиха да се регистрира новия клуб, в УС бяхме аз, Пенев и Стоян Йорданов", заяви Никодимов.

"Това че имат да ми дават пари - аз имах двегодишен договор. Казах на Александър Тодоров, че няма да съдя клуба, както и не съм го съдил до този момент. И за награда получих те да ме съдят. Може би затова, че дишам неправилно или въздух. Те имат сключено споразумение, лично Александър Тодоров го е подписал. Обвиниха ме, че съм ги притискал. Предложих им сумата да бъде разсрочена. Накрая обаче какво мога да направя. Все още не съм взел нищо, но предполагам, че ще се изплатят", завърши легендата./БЛИЦ