Лятното попълнение на ЦСКА Данило Асприля даде интервю за израелското издание sport5.co.il, където обяви какви са личните му цели с екипа на „армейците“. Както е известно, колумбиецът прекара последните няколко години в Израел, където носи екипите на Апоел (Беер Шева) и Бейтар (Йерусалим).

„Хората в България ме питат какъв е животът в Израел, заради всичко, което се случва в момента. Отговарям им, че през двете ми години там не съм преживял нищо наподобяващо настоящото бедствие. Казвам, че Израел е невероятна страна и че там има много добри и мили хора“, разказа Асприля.

„Чувствам се добре в България. Да, не започвам много мачове, но имах и контузия в началото на сезона. Сега започвам да играя повече и съм щастлив. Разполагаме с много добри играчи, клубът работи по професионален начин и това е важното. Целта ми е да вдигна титлата. Печелил съм много трофеи, но никога не съм ставал шампион. Затова и избрах да дойда тук, в ЦСКА, в България, защото имаме шанс да се борим за тази цел“, добави колумбиецът.