"Левски" няма да е шампион без Ахмед и сватбения клоун. Това пишеше на един от транспарантите, издигнати от феновете на Берое при гостуването на "сините" във вчерашния мач, който селекцията на Илиан Илиев спечели с 2:0. Агитката от Стара Загора на "Герена" наброяваше стотина човека, които за пореден път демонстрираха омразата си към "Левски".

Надписът, който заралии издигнаха, визира Ахмед Ахмед и Ивайло Стоянов. Последният е наречен "сватбен клоун", като се визира участието му от преди години в "Моята телевизионна сватба", когато Слави Трифонов го ожени за половинката му Фотка. Ахмед и Стоянов наскоро изхвърчаха от съдийството заради "Левски". Първият помогна на "сините" да спечелят с 1:0 срещу Литекс в първия 1/4-финал за Купата на България, докато реферът от Петрич разочарова с изявите си на "Тича" при равенството 1:1 между Черно море и "Левски", когато зачете гол на гостите от 100-процентова засада.

Беройци използваха гостуването на "Герена", за да припомнят на "сините" за съдийските аванти, което подразни феновете на домакините.

Гневните коментари по адрес на "Левски" продължават и до момента из форумите.

"Подаръци, подаръци, но пак няма да станете шампиони", пише фен на Берое.

"К*р за добитъка!", добавя разпалено друг ултрас на старозагорския тим.

ahmed.jpg